спийд авто

Автосервиз Спийд Авто Варна е специализиран в професионално извършване на авторемонтни дейности на леки и лекотоварни автомобили.

През годините сме съумели да си изградим реноме, което говори, че когато другаде не успеят да се справят с повредата - изпращат ви при нас. Факт, който е обусловен от качеството на нашата работа и отношението към клиентите, които избират да ни се доверят.

Вече повече от 7 години успяваме да поддържаме качество на обслужване, което трудно ще откриете във Варна, за да осигурим надеждност, отговорност, ефективност и лоялност за нашите клиенти и партньори. През годините сме изградили база от лоялни собственици на МПС-та, които разчитат на нас, за да преодолеят всеки проблем, възникнал в процеса на експлоатация на техния автомобил, без значение дали говорим за дупките по пътищата, често оприличавани на истински окопи или регулярни дейности по профилактиката и поддръжката на колата ви, независимо дали става въпрос за компютърна диагностика или за баланс на гуми.

Защо да се доверим на Спийд Авто?

Спийд Авто се е превърнал в еталон за качество, в стандарт за ефективност, в символ на европейското обслужване и специализирана грижа за собствениците на автомобили, която всички във Варна търсят, но често остават разочаровани, защото противно на всяка здрава и прагматична логика са избрали евтиното, вместо качественото.

Време е да изберете качеството! Време е да изберете професионализма! Време е да изберете Спийд Авто Варна!


Задължителни и БЕЗПЛАТНИ проверки при посещение в нашия сервиз:
  • Ходова част
  • Накладки
  • Антифриз
  • Светлини
  • Течност за: спирачки, чистачки, хидравлика на волана
НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕSpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто © 2016 - 2023 | Всички права запазени!