Пътна помощ

Ние от Спийд Авто Варна се стремим по всякакъв начин да поддържаме екстремно високо качество на конкурентно ниски цени. Водещи фактори в нашата работа са бързината и сигурността.

Това, което гарантира за добре свършената ни работа през годините, са опитът и професионализмът, използвани при разрешаване на най-сложните казуси, пряко свързани с превозните ви средства. В процеса на работа сме се доказали пред множество клиенти.

Техните похвали и положителни коментари за усилията ни са нашата най-голяма награда и реклама. Всеки наш клиент или партньор може да разчита на изцяло индивидуалния ни подход. В състояние сме да се справим с повредите и настигналите ви на пътя неприятности за максимално кратко време. Доверявайки се на нас, вие автоматично удължавате експлоатационния живот на любимия си автомобил.

Защо да изберете услугата „Пътна помощ” на Спийд Авто?

пътна помощ

Ние развиваме дейността си на територията на град Варна. Всяко превозно средство, закъсало в близост до града, може единствено да ни благодари.

Само след няколко минути неприятностите се изпаряват с мръсна газ. В зависимост от сложността на повредата, то ние разполагаме с две основни предложение към клиента – отстраняване на място или превозване на автомобила до сервиза ни в град Варна.

Ние знаем колко е скъпо времето за един човек и затова не си позволяваме удоволствието да ви караме да чакате. Стремим се към максимална отзивчивост, независимо от конкретния случай.

За нас от съществена важност е да избавяме хората от сполетелите ги беди и да бъдем полезни за обществото. Предлагаме редица услуги за репатриране и пътна помощ, от които можете да се възползвате.

Помощ на място

В случай, че условията позволят, то ние сме в готовност да извършим ремонтни услуги на място. Поради тази причина екипът ни от професионални автомонтьори е винаги оборудван с висок клас специализирани инструменти. Не са никак малко онези ремонтни дейности, позволяващи да се извършат на място. За повече информация можете да позвъните на посочените в сайта телефонни номера.

Как протича процеса по ремонт на място на аварирали МПС-та?

Пристигайки на посоченото от вас място, първото нещо, с което се заемаме, е да установим повредата и каква е нейната сложност. Моментите, в които мястото не е подходящо за извършване на ремонта, предлагаме репатриране на автомобила в автосервиза във Варна.

Можем да вземем превозното ви средство и от адрес, който вие отново посочвате. На ваше разположение е пълното ни сервизно обслужване на изключително изгодни и конкурентно ниски цени. В нашият екип са включени единствено доказали се професионалисти, притежаващи дългогодишен опит в тази сфера.

За да бъде обслужено по възможно най-правилния начин превозното ви средство, то компетенциите и опитът са от фундаментално значение. Гарантираме на нашите клиенти благополучно транспортиране на закъсалите автомобили. Независимо колко тежка е една повреда, то наборът от инструменти и професионалисти е в пълна готовност за нейното елиминиране.

Доверявайки се на Спийд Авто, вие си осигурявате сигурност и спокойствие по време на шофиране, както за вас, така и за вашите близки. Услугата „пътна помощ” е активна във всеки един момент. Разчитайте на сигурното!

Цени без ДДС

Превоз на лек автомобил в рамките на града 30 лв.
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто © 2016 - 2024 | Всички права запазени!