Пътна помощ

Ние от Спийд Авто Варна се стремим по всякакъв начин да поддържаме екстремно високо качество на конкурентно ниски цени. Водещи фактори за нас са бързината и сигурността.

Това, което гарантира за добре свършената ни работа през годините, са опитът и професионализмът, използвани при разрешаване на най-сложните казуси, пряко свързани с превозните ви средства. В процеса на работа сме се доказали пред множество клиенти.

Техните похвали и положителни коментари са нашата най-голяма награда. Всеки наш клиент или партньор може да разчита на изцяло индивидуалния ни подход. В състояние сме да разрешим повредите и настигналите ви на пътя неприятности за отрицателен период от време. Доверявайки се на нас, вие автоматично удължавате експлоатационния период на любимия си автомобил.

Защо да изберете услугата „Пътна помощ” на Спийд Авто?

пътна помощ

Ние развиваме дейността си на територията на град Варна. Всяко превозно средство, закъсало в близост до града, може единствено да ни благодари.

Само след няколко минути неприятностите се изпаряват с мръсна газ. В зависимост от сложността на повредата, то ние разполагаме с две основни предложение към клиента – отстраняване на място или превозване на автомобила до сервиза ни в град Варна.

Ние знаем колко е скъпо времето за един човек и затова не си позволяваме удоволствието да ви караме да чакате. Стремим се към максимална отзивчивост, независимо от конкретния случай.

За нас от съществена важност е да избавяме хората от сполетелите ги беди и да бъдем полезни за обществото. Предлагаме куп услуги, от които можете да се възползвате.

Помощ на място

В случай, че условията позволят, то ние сме в готовност да извършим ремонтни услуги на място. Поради тази причина екипът ни от професионални автомонтьори е винаги оборудван с висок клас специализирани инструменти. Не са никак малко онези ремонтни дейности, позволяващи да се извършат на място. За повече информация можете да позвъните на посочените в сайта телефонни номера.

Как протича ремонт на място?

Пристигайки на посоченото от вас място, първото нещо, с което се заемаме, е да установим повредата и каква е нейната сложност. Моментите, в които мястото не е подходящо за извършване на ремонта, предлагаме репатриране на автомобила в автосервиза във Варна.

Можем да вземем превозното ви средство и от адрес, който вие отново посочвате. На ваше разположение е пълното ни сервизно обслужване на изключително изгодни и конкурентно ниски цени. В нашият екип са включени единствено доказали се професионалисти, притежаващи дългогодишен опит в тази сфера.

За да бъде обслужено по възможно най-правилния начин превозното ви средство, то компетенциите и опитът са от фундаментално значение. Гарантираме на клиента благополучно транспортиране на закъсалия му автомобил. Независимо колко тежка е една повреда, то наборът от инструменти и професионалисти е в пълна готовност за нейното елиминиране.

Доверявайки се на Спийд Авто, вие си осигурявате сигурност и спокойствие по време на шофиране. Услугата „пътна помощ” е активна във всеки един момент. Разчитайте на сигурното!

Цени без ДДС

Превоз на лек автомобил в рамките на града 30 лв.
Google+
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Запишете час за преглед сега и вземете 15% отстъпка!

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто © 2016 - 2017 | Всички права запазени!
Изработка на фирмен сайт от EggBlast и Оптимизация от IdeaMAX