Ремонт и пълнене на автоклиматици

Всеки автомобил има нужда от добра поддръжка, за да се движи сигурно, качествено и безопасно. Но комфортът на пътниците в него е също от голямо значение. А какво му трябва на един пасажер, освен удобна седалка и функциониращ климатик? Поддържайте приятна атмосфера в автомобила си. Конкретен съвет от нас.

Комфортът, нужен за шофиране и пътуване във всеки съвременен автомобил зависи пряко и от състоянието на климатичната система. И тъй като при нас в Speed Auto правим и това, защо да не се възползвате от тази наша услуга. За възможно най-кратко време нашите специалисти ще заредят, поправят и диагностицират климатика на автомобила Ви. И под "кратко" време, наистина имаме предвид кратко време. Екипът ни от специалисти са способни на чудеса, когато става дума за автоклиматици.

Добре е да не забравяме, че това е система в колата Ви, която изисква постоянно и повишено внимание. Ето защо всеки автомобил, нуждаещ се от подобна грижа е добре дошъл в нашия сервиз. Също така всеки автоклиматик е податлив на повреди или стандартни, но предвидими проблеми. На първо място в поддръжката му е зареждането с нужните агенти, след което и проверката за евентуални елементи за смяна или ремонт. Причината за всичко това е автоклиматикът да работи функционално, щадящо околната среда и в същото време да осигурява нужния комфорт на шофьора и пътниците в автомобила.

Заредете Вашия автоклиматик при нас и ще получите не само навременно обслужване. За нас е важно клиентите и партньорите ни да са доволни от не само временния, но от крайния и постоянен ефект от поддръжката на климатичната система.

Зареждането на автоклиматика се прави бързо. Затова не е нужно да си освобождавате цял работен ден от седмицата, за да поверите колата си на нашите специалисти и още един ден чакане, за да си я получите обслужена. Не! Тук всичко се случва достатъчно бързо и крайно ефективно. Точно както тряба да бъде.

В случай, че автоклиматикът на автомобила Ви има нужда не само от зареждане, а и от по-подробен преглед и евентуален ремонт, правилата за бързина и качество важат с пълна сила и за това.

Не бихме казали, че има най-добър автосервиз при нужда от ремонт на автоклиматична техника, зареждане на автоклиматици и тяхната правилна диагностика. Но сме уверени, че има такива, които си вършат работата качествено и навреме. Смятаме себе си за такива. Доказателство са годините опит и иновации в работата ни в тази ниша- факти, достатъчни за да проверите и сами всяка една дума от тях. В крайна сметка става дума за Вас и Вашия автомобил. Не се сещаме за по-удачна причина от това.

Цени

Пълнене на климатик 80 лв.
Диагностика 20 лв.
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто - най-добрият автосервиз във Варна 2016-2017 Всички права запазени