Ремонт и пълнене на автоклиматици

Всеки автомобил има нужда от добра поддръжка, за да се движи сигурно, качествено и безопасно. Но комфортът на пътниците в него е също от голямо значение. А какво му трябва на един пасажер, освен удобна седалка и функциониращ климатик? Поддържайте приятна атмосфера в автомобила си. Конкретен съвет от нас.

Комфортът, нужен за шофиране и пътуване във всеки съвременен автомобил зависи пряко и от състоянието на климатичната система. И тъй като при нас в Speed Auto правим и това, защо да не се възползвате от тази наша услуга. За възможно най-кратко време нашите специалисти ще заредят, поправят и диагностицират климатика на автомобила Ви.

И под "кратко" време, наистина имаме предвид кратко време. Екипът ни от специалисти са способни на чудеса, когато става дума за сервиз за автоклиматици или смяна на вентилатор за парно.

Сервиз за автоклиматици във Варна на световно ниво

ремонт и пълнене на автоклиматици

Добре е да не забравяме, че това е система в колата Ви, която изисква постоянно и повишено внимание. Ето защо всеки автомобил, нуждаещ се от подобна грижа е добре дошъл в нашия сервиз.

Също така всеки автоклиматик е податлив на повреди или стандартни, но предвидими проблеми. На първо място в поддръжката му е зареждането с нужните агенти, след което и проверката за евентуални елементи за смяна или ремонт.

Причината за всичко това е автоклиматикът да работи функционално, щадящо околната среда и в същото време да осигурява нужния комфорт на шофьора и пътниците в автомобила.

Всяко пълнене на автоклиматици при нас ще получи не само навременно обслужване. За нас е важно клиентите и партньорите ни да са доволни от не само временния, но от крайния и постоянен ефект от поддръжката на климатичната система.

При нас ще получите цялостна услуга, свързана не само с автоклиматика ви през лятото, но можем да ремонтираме и вашият вентилатор за парно, за през зимата.

Зареждане на автоклиматик се прави бързо. Затова не е нужно да си освобождавате цял работен ден от седмицата, за да поверите колата си на нашите специалисти и още един ден чакане, за да си я получите обслужена. Не! Тук всичко се случва достатъчно бързо и крайно ефективно. Точно както тряба да бъде.

В случай, че имате нужда не само от зареждане, а и от по-подробен преглед и евентуален ремонт на автоклиматици, правилата за бързина и качество важат с пълна сила и за това.

Не бихме казали, че има най-добър автосервиз във Варна при нужда от ремонт на автоклиматична техника, зареждане на автоклиматици и тяхната правилна компютърна диагностика. Но сме уверени, че има такива, които си вършат работата качествено и навреме. Смятаме себе си за такива.

Доказателство са годините опит и иновации в работата ни в тази ниша- факти, достатъчни за да проверите и сами всяка една дума от тях. В крайна сметка става дума за Вас и Вашия автомобил. Не се сещаме за по-удачна причина от това.

Сервиз за автоклиматици

Цени без ДДС

Пълнене на автоклиматик за 100 гр. фреон 10 лв.
Диагностика на автоклиматика 30 лв.
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто © 2016 - 2023 | Всички права запазени!