Ремонт на ходова част

Стабилното и уверено движение на автомобила - няма по-голямо удоволствие от това! Добро окачване, самочувствие при управлението, добър усет на пътната настилка - все неща, нужни не само за доброто изживяване от шофирането, а и за сигурността на шофьора и пасажерите в колата. Звучи добре, нали? Всичко това е невъзможно ако ходовата част на колата е в недостатъчно добро състояние.

В случай че не Ви се стига до това положение, се чувствайте абсолютно спокойни да ни се доверите по всяко време. Нашият екип от опитни автомонтьори с дългогодишна практика в ремонти на ходовата част на автомобили е на Ваше разположение. Не само за конкретни дейности, но и за редица полезни съвети.

А казвайки автомобили, всъщност имаме предвид всякакъв вид автомобили, различни модели и марки, без значение годината или страната на производство. Нашите специалисти и механици са на разположение на всички ни клиенти и партньори.

Проблемите по ходовата част са важен елемент от нещата, в които смеем да кажем, че сме достатъчно добри. Достатъчно добри, за да бъдем сред тези, вършещи си работата прецизно, достатъчно бързо и на логична и конкурентна цена. Както всичко, което правим.

С всеки един проблем по ходовата част на автомобила, с който ни посетите, с Вас ще се заемат екип от професионалисти, за които думата "невъзможно" не съществува в речника.

С какво се ангажират нашите специалисти?

За всички части с проблем, съставящи ходовата част на Вашето возило могат да се намерят решение и достоен заместител в нашия сервиз. Накрайници, носещи шанги, главини, спирачни дискове, спирачни апарати, шенкелни болтове, джанти, гуми, карета, втулки, шарнирни болтове, тампони и още много други. Това са само малка част от елементите на ходовата част, от които ние разбираме, и които са крайно важни са доброто и качествено поведение на Вашия автомобил на пътя.

Чрез нашата подробна информационна система можем да открием за минимално време нужния елемент по ходовата част, след което да го доставим. За същото минимално време ще установим и повредата, където и да е по ходовата част на возилото. И за логичното нужно време ще се справим и с ремонта на конкретната част или нейната смяна с нова.

Всичко това, плюс още редица услуги, свързани и обслужващи качествено ходовата част на Вашия автомобил можете да откриете при нас. И в случай, че все още не сте ни посещавали е добре да знаете, че освен качествено обслужване всеки наш клиент и партньор получава и логично обоснована и конкуретна цена. Защото както обичаме да казваме, "цената не е нищо особено, ако не срещате качество насреща й".

SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто - най-добрият автосервиз във Варна 2016-2017 Всички права запазени