Ремонт на спирачна система

Добрите спирачки са на първо място, когато говорим за сигурност при управление на атомобила. Статистически погледнато, а и на практика, педалът за спирачката е онази част от превозното средство, която се използва не по-малко от педала за подаването на газ при шофиране.

Спирачната система е едно от нещата с високо значение при определяне на спирачния път на автомобила. От нея зависят сигурността и спокойствието на шофьора и пасажерите във всеки автомобил. Накратко спирачната система е последното нещо, към което трябва да се отнасяме неглижирано и немърливо.

ремонт на спирачната система

За тази цел ние от сервиз Спийд Ауто сме натрупали дългогодишен опит в специализирана работа и ремонт на спирачни системи на всякакъв вид автомобили.

Независимо какъв модел и марка кола карате, независимо годината на производство и независимо колко сериозен е проблемът, който трябва да се отстрани! Нас ни има именно за това.

В момента, в който автомобилът Ви вече се намира на пътя е важно едно нещо. А именно и преди всичко сигурността на пасажерите в него. Но не само тяхната. Важна е и сигурността на всички останали участници в пътното движение.

Това е отговорност не само на шофьора. Тя и на специалистите, грижещи се за спирачната система на возилото. А те са тук при нас. Именно в това ние от Speed Auto влагаме най-големи, целенасочени и обмислени усилия. Тъй като осъзнаваме важността на всеки елемент от спирачната система на Вашия автомобил.

Какво е добре да знаете?

В случай, че все още не сте наш клиент е добре да знаете, че при нас получавате не само смяна на части и елементи на спирачната система на автомобила си. Не! При нас получавате пълна диагностика на цялата спирачна система. При нас отношението е лично, тъй като осъзнаваме високата отговорност, която ни възлагате, поверявайки автомобила си в наши ръце.

При нас намирате всички нужни резервни части, независимо каква марка и модел автомобил карате, независимо от годината на производство. При нас получавате обективно мнение от опитен експерт автомонтьор във Варна.

При нас времето е ценно, понеже знаем, че то е факторът, определящ всичко останало в ежедневието. При нас ремонтът на всички видове спирачни системи се случва възможно най-навременно, с възможно най-добрите части. И всичко това на разумна, конкурентна и логична цена базирана на съотношението "качество-цена"

В автосервиз Speed Auto всеки ремонт преминава през задължителните проверка и тествания на цялата спирачна система. По този начин не само Вие, но и ние получаваме нужната увереност, че всичко в спирачната система на автомобила Ви е изрядно, надеждно и сигурно.

Цени без ДДС

на предни накладки на лека кола от 20-60 лв.
на задни накладки дискови на лека кола от 20-60 лв.
на задни накладки барабанни на лека кола от 30-50 лв.
спирачен цилиндър на лека кола от 15-35 лв.
на предни/задни дискове на лека кола от 30-100 лв.
жила ръчна спирачка на лека кола от 30-60 лв.
на предни накладки на бус от 40-100 лв.
на задни накладки дискови на бус от 40-100 лв.
на задни накладки дискови на бус от 40-100 лв.
спирачен цилиндър на бус от 25-45 лв.
на предни/задни дискове на бус от 50-150 лв.
на предни/задни дискове на бус от 40-80 лв.
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто © 2016 - 2023 | Всички права запазени!