Смяна и баланс на гуми

Кой каза, че когато колата е хубава, никой не би обърнал внимание на гумите? Ние в Speed Auto сме категорични, че както всеки джентълмен започва да избира и комбинира облеклото си, спрямо добрите обувки, така и всеки разумен и опитен шофьор трябва да обръща голямо внимание на това с какви гуми е автомобила му.

Факт - гумите са първичният контакт на колата с пътната настилка. Където и да сте, в каквото и да е време. Автомобилните гуми предават тази крайно важна пътна "информация" към останалата част на елементите от ходовата част и целия движещ се автомобил. Те търпят високите и ниски температури. Те се съобразяват с капризите на атмосферните условия. Те Ви напомнят кога е време да бъдат сменени с нови или кога имат нужда от спешен преглед и баланс. От тях започва всичко, което стига до най-важния елемент в колата- хората.

И тъй като Вие самите сте вероятно шофьори е предполагаемо, че сте се изправяли пред дилемите по отношение на смяна на гуми и важната поддръжка, която е нужна за тях. На практика това е "нищо работа". Да, така е, но стига да има на кого да се доверите. Ние от автосервиз Speed Auto Варна сме достатъчно уверени в уменията си и техниката, с която разполагаме, за да Ви поканим при нас. Смяна на гуми, поддръжката им, както и баланс на гуми.

Всичко това в комбинация с полезни съвети, като кога е редно да сменяте летни със зимни гуми, както и в кой момент е най-добре да се разделите със старите и износени гуми, за сметка на новите такива. В сервиза ни получавате пълно и подробно обслужване на гумите на колата Ви. Нашите специалисти са добре подготвени за всякакъв тип возила, от всякаква марка и модел. На практика, всичко, което се движи на колела!

Независимо дали гумите на автомобила Ви имат нужда от баланс, козметична поправка или директна смяна, при нас дори технологиите работят в полза на клиентите и партньорите ни. Всеки момент от смяната на гуми или баланса им е съпътстван с използването на надеждни машини, спомагащи работата на нашите специалисти.

Относно баланса на гумите, фактите сочат, че именно тази редовна услуга удължава живота им и повишава сигурността при движение на пътя. Друг факт е, че подходящо избраната автомобилна гума спестява и от разхода на гориво. Все факти, които достоверно убеждават в нуждата от баланс на гумите.

Всички тези услуги предлагаме в рамките на разумно време. Без да се налага да губите половин ден в чакане и объркване на ежедневните си планове. Всеки баланс или смяна на гуми при нас се случват не само за разумно време, но също и срещу достъпна цена. Така вече имате поне две причини да се се свържете с нас и нашият екип специалисти, относно смяната и баланса на гумите на Вашия автомобил.

SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто - най-добрият автосервиз във Варна 2016-2017 Всички права запазени