Смяна на масла и филтри

Колкото и опитни шофьори да бъдем и колкото и бърза и надеждна да е колата ни, има неотложни и крайно важни неща, които трябва да бъдат поддържани регулярно без значение дали става дума за смяна на филтри и масла или баланс на гуми. А за да бъдеш добър шофьор не е нужно да умееш да правиш и разбираш всичко от техническа поддръжка на автомобили. Просто не трябва да се забравя, че са важни онези ситно изписани дати на сервизната Ви книжка.

Смяна на маслото автомобила Ви и то наврeменно ще удължи живота на возилото, това е факт, който не трябва да бъде пренебрегван. Категорично! А кой не би желал да кара колата си възможно по-дълго и възмножно в най-чудесно състояние?

Ние в Speed Auto сме наясно с всичко това. Наясно сме и че за да върви всичко "по мед и масло", маслото трябва да бъде наистина качествено и подбрано лично и конкретно за Вашия автомобил от истински специалисти! Ето защо смятаме, че смяната на всеки тип филтър както, и смяната на маслото при всички видове автомобили е фаза номер едно при поддръжката на возилото Ви.

И тъй като, за да управлявате надеждно и качествено возило е нужно не само да си го закупите, а и да го поддържате регулярно, Ви предлагаме всички основни и странични дейности по това. За да бъде шофирането впоследствие безаварийно. За да бъде и истинско удоволствие.

И както винаги всичко е наша грижа. Както винаги на конкуретно-ниска цена.

Колко струва смяната на масло на автомобила?

Често задаван въпрос, който получва бърз и разумен отговор при нас. Не е нужно да Ви убеждаваме да сравнявате цените и качеството с други фирми, тъй като сме уверени, че именно комбинацията "качество-цена" ни прави толкова надеждни, колкото Ви се иска да бъдем.

  • При нас получавате смяна на абсолютно всички видове филтри- въздушен филтър, горивен филтър, смяна на филтър купе. Да, това важи за всички видове двигатели и за всички типове скоростни кутии. Включително и за тежкотоварни автомобили.
  • Смяна на двигателно масло, смяна на хидравлично масло, смяна на масла за скоростнни кутии- отново за всеки вид и марка автомобил, за всеки тип двигател, за всяка скоростна кутия! Получава ни се бързо и надеждно, благодарение на опитните специалисти в сервиза ни. Единственото, което оставяме на Вас е да се върнете навреме за следващата смяна. Това е!

Всяка една от дейностите, от които Вашият нов или не толкова нов автомобил би имал нужда извършваме в нашия сервиз. Достатъчно бързо, високо надеждно и сигурно. При нас ще откриете подробна информация за това какво масло и филтри са най-подходящи за марката и типа автомобил, който управлявате. При нас съветите са абсолютно безплатни и категорично надеждни. При нас процесът по този тип поддръжка на автомобила преминава гладко и бързо. Като по "мед и масло"!

Цени

Синтетично масло 20 лв. литър
Полу-синтетика 30 лв.
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто - най-добрият автосервиз във Варна 2016-2017 Всички права запазени