Смяна на масла и филтри

Колкото и опитни шофьори да бъдем и колкото и бърза и надеждна да е колата ни, има неотложни и крайно важни неща, които трябва да бъдат поддържани регулярно без значение дали става дума за смяна на филтри и масла или баланс на гуми. А за да бъдеш добър шофьор не е нужно да умееш да правиш и разбираш всичко от техническа поддръжка на автомобили. Просто не трябва да се забравя, че са важни онези ситно изписани дати на сервизната Ви книжка. Те често могат да предотвратят проблеми като запушен горивен филтър или запушен въздушен филтър.

Смяна на масло на скоростна кутия на автомобила Ви и то наврeменно ще удължи живота на возилото, това е факт, който не трябва да бъде пренебрегван. Категорично! А кой не би желал да кара колата си възможно по-дълго и възмножно в най-чудесно състояние?

Ние в Speed Auto - изявен сервиз за смяна на масло сме наясно с всичко това. Наясно сме и че за да върви всичко "по мед и масло", маслото трябва да бъде наистина качествено и подбрано лично и конкретно за Вашия автомобил от истински специалисти! Ето защо смятаме, че смяна на горивен филтър, смяна на въздушен филтър, както и смяната на маслото при всички видове автомобили е фаза номер едно при поддръжката на возилото Ви.

И тъй като, за да управлявате надеждно и качествено возило е нужно не само да си го закупите, а и да го поддържате регулярно, Ви предлагаме всички основни и странични дейности по това. За да бъде шофирането впоследствие безаварийно. За да бъде и истинско удоволствие.

И както винаги всичко е наша грижа. Както винаги на конкуретно-ниска цена.

Колко струва смяна на масло и филтри на автомобила?

Често задаван въпрос, който получва бърз и разумен отговор при нас. Не е нужно да Ви убеждаваме да сравнявате цените и качеството с други фирми, тъй като сме уверени, че именно комбинацията "качество - цена" ни прави толкова надеждни, колкото Ви се иска да бъдем.

  • При нас получавате смяна на абсолютно всички видове филтри - въздушен филтър, горивен филтър, смяна на филтър купе. Да, това важи за всички видове двигатели и за всички типове скоростни кутии. Включително и за тежкотоварни автомобили.
  • Смяна на двигателно масло, смяна на хидравлично масло, смяна на масла за скоростнни кутии - отново за всеки вид и марка автомобил, за всеки тип двигател, за всяка скоростна кутия! Получава ни се бързо и надеждно, благодарение на опитните специалисти в сервиза ни. Единственото, което оставяме на Вас е да се върнете навреме за следващата смяна. Това е!

Всяка една от дейностите, от които Вашият нов или не толкова нов автомобил би имал нужда извършваме в нашия сервиз. Достатъчно бързо, високо надеждно и сигурно. При нас ще откриете подробна информация за това какво масло и филтри са най-подходящи за марката и типа автомобил, който управлявате. При нас съветите са абсолютно безплатни и категорично надеждни. При нас процесът по този тип поддръжка на автомобила преминава гладко и бързо. Като по "мед и масло"!

Смяна на масла и филтри

Цени без ДДС

Смяна на масло и всички филтри на лека кола От 25-80 лв.
Смяна на масло, маслен и възд. филтър на лека кола От 10-35 лв.
Смяна гарнитура на капак клапани на лека кола От 15-100 лв.
Смяна подгревна свещи на лека кола От 10-25 лв.
Смяна запалителни свещи на лека кола От 10-40 лв.
Демонтаж / Монтаж на алтернатор на лека кола От 40-120 лв.
Демонтаж / Монтаж на стартер на лека кола От 40-120 лв.
Смяна воден радиатор на лека кола От 20-60 лв.
Смяна на масло и всички филтри на бус От 35-10 лв.
Смяна на масло, маслен и възд. филтър на бус От 25-55 лв.
Смяна гарнитура на капак клапани на бус От 25-120 лв.
Смяна подгревна свещи на бус От 20-80 лв.
Смяна запалителни свещи на бус От 10-40 лв.
Демонтаж / Монтаж на алтернатор на бус От 40-120 лв.
Демонтаж / Монтаж на стартер на бус От 40-120 лв.
Смяна воден радиатор на бус От 30-70 лв.СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Запишете час за преглед сега и вземете 15% отстъпка!

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто © 2016 - 2017 | Всички права запазени!
Изработено от EggBlast.com