Смяна на ремъци и ролки

Малко са маловажните части и елементи на вашия автомобил, които биха могли да търпят отлагане на ремонт или подмяна с нови такива. Сред тях със сигурност не са ремъците и ролките на возилото.

Когато искате колата Ви да изминава безпроблемно километър след километър е добре да бъдете внимателни и да следите изрядно за нуждата от подмяна на тези консумативи в указаните срокове от производителите. Това на практика е единственото, което ще се наложи да свършите. Останалото е наша задача. А именно това е нещото, в което сме добри.

На възможно най-ниски цени и в кратки срокове, в нашия сервиз за автомобили във Варна ще откриете перфектните части - всички видове ремъци и ролки - монтирани прецизно и на конкурентни цени, след което тествани за сигурност от нашите специалисти. И всичко това в рамките на минималното нужно време за тези процедури по автомобила Ви. Нищо по-малко от това!

Колко важна е тази процедура?

смяна на ремъци и ролки

Смяната на тези така наречени консумативи е всъщност далеч по-важна процедура, отколкото звучи.

Ето защо ние, специалистите в нашия сервиз, отделяме нужното време и усилия, нужни за добрата поддръжка на автомобила Ви и подмяната както на вашите гуми, така и на износените ролки и ремъци в правилния момент.

Дори да умеете само да управлявате автомобила си, без да разбирате нищо от ангренажен ремък или ролки, нямате причина за притеснение.

Ние знаем точно кога трябва да подмените износените части, знаем точно с какви трябва да ги заменим и също точно колко време ще е нужно, за да се видим отново в авто сервиза за поставянето на нови.

Смяна на ремъци и ролки

При нас можете да подмените своите ангренажен ремък и ролки, както и канални и трапецовидни ремъци. Независимо марката автомобил, който управлявате, независимо годината на производство.

Съотношението "цена-качество" при смяна на ролки и ремъци в Speed Auto е едновременно достъпна и логична. В труда, който полагаме за състоянието на Вашия автомобил влагаме не само време и консумативи. Влагаме още нашите усилия за качествена услуга и желанието да бъдем все по-добри в авто-дейсностите, които правят Вашето ежедневие зад волана далеч по-приятно и лесно.

Цени без ДДС

на канален ремък на лека кола от 15-80 лв.
на ангренажен ремък на лека кола от 80-350 лв.
на канален ремък на бус от 20-80 лв.
на ангренажен ремък на бус от 150-600 лв.
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто © 2016 - 2023 | Всички права запазени!