Смяна на ремъци и ролки

Малко са маловажните части и елементи на вашия автомобил, които биха могли да търпят отлагане на ремонт или подмяна с нови такива. Сред тях със сигурност не са ремъците и ролките на возилото. Когато искате колата Ви да изминава безпроблемно километър след километър е добре да бъдете внимателни и да следите изрядно за нуждата от подмяна на тези консумативи в указаните срокове от производителите. Това на практика е единственото, което ще се наложи да свършите. Останалото е наша задача. А именно това е нещото, в което сме добри.

На възможно най-ниски цени и в кратки срокове, в нашия сервиз за автомобили във Варна ще откриете перфектните части- всички видове ремъци и ролки- монтирани прецизно, след което тествани за сигурност от нашите специалисти. И всичко това в рамките на минималното нужно време за тези процедури по автомобила Ви. Нищо по-малко от това!

Смяната на тези така наречени консумативи е всъщност далеч по-важна процедура, отколкото звучи. Ето защо ние, специалистите в нашия сервиз, отделяме нужното време и усилия, нужни за добрата поддръжка на автомобила Ви и подмяната както на вашите гуми, така и на износените ремъци и ролки в правилния момент.

Дори да умеете само да управлявате автомобила си, без да разбирате нищо от ангренажен ремък или ролки, нямате причина за притеснение. Ние знаем точно кога трябва да подмените износените части, знаем точно с какви трябва да ги заменим и също точно колко време ще е нужно, за да се видим отново в авто сервиза за поставянето на нови.

При нас можете да подмените своите ангренажен ремък и ролки, както и канални и трапецовидни ремъци. Независимо марката автомобил, който управлявате, независимо годината на производство. Съотношението "цена-качество" при смяната на ремъци и ролки в Speed Auto е едновременно достъпна и логична. В труда, който полагаме за състоянието на Вашия автомобил влагаме не само време и консумативи. Влагаме още нашите усилия за качествена услуга и желанието да бъдем все по-добри в авто-дейсностите, които правят Вашето ежедневие зад волана далеч по-приятно и лесно.

Цени

Смяна ангренажен ремък 100 лв.
Смяна пистов ремък 58 лв.
SpeedAutoBG.com е сайт на Спийд Авто - най-добрият автосервиз във Варна 2016-2017 Всички права запазени